lørdag 20. juli 2013

Barnas dag

Hopsjødagene blir arrangert på Hopsjøbrygga på Melandsjø hvert år uke 29, der er det martnadsboder, aktiviteter og underholdning hver dag fra torsdag til og med lørdag, fredagen bruker å være Barnas Dag, og det var vi på i går. Det har vært et ganske typisk hittervær under årets Hopsjødager, med regn og sur vind, men i går var det heldigvis stort sett oppholds.

På Hopsjøen var jeg sammen med Ullrikke og søteste Linnea som jeg er så heldig å være fadder til. Har ikke møtt de siden jeg kom hjem, så var kjempekoselig å tilbringe litt tid med de :)

Her er Linnea som søt kattepus:


Niklas fartet sammen med vennene sine hele tiden, her sitter han med noen kompiser og følger med på trylleshow. Må le litt, ser hvem som er bortskjemt med litt varmere sommer enn hva Hitra har å by på, her er lua på hver dag :)


Selv om man vet at trylling er "juks", så blir man allikevel litt fascinert når man ser på. Denne kunsten gikk ut på at damen var innelåst i ei kiste, og endte opp med at mannen tilslutt var innelåst, var en rimelig svett tryllekunstner som kom opp av kisten i slutten av showet, så krever nok litt arbeid underveis :)


Her er selveste Hopsjøbrygga hvor noe av aktivitetene og underholdningen er. Inne i brygga er også en nyåpnet restaurant, vi var der på søndagen og koste oss med gode venner før Rune dro.


Fra Hopsjøbrygga går også sjørøverbåten med kaptein Taralegg og røverne, noe som er veldig populært for de minste å være med på:



Etter en hel formiddag på brygga, dro vi hjem, Niklas var ute å lekte med noen venner hele dagen, de holder på å bygge hytte i "hauan", og tilbringer mange timer der hver dag. På kvelden fikk vi besøk av Veronica, hun hadde med seg deilig fruktsalat og krem som vi koste oss med utover kvelden :)


I kveld er det Dum Dum Boys på Hopsjøen, sitter og vurderer litt om jeg skal ivei, frister ikke så veldig i ruskeværet, men vi får se etter hvert. I morgen pakker vi bobilen til svigers og kjører til Gangåsvatnet (campingen hvor mamma og pappa har campingvogn), der er det meldt litt finere vær ut i uka, så vi krysser fingrene for litt sommer ei lita uke :)

Ha en super lørdag da dere :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar