søndag 22. januar 2012

Big Buddha

I går hadde vi en innholdsrik dag i Thailand. Vi var på en utflukt med ATV-kjøring, elefant trekking, apeshow og slangeshow.

Først dro vi på en times ATV-kjøring, Rune, Niklas og jeg kjørte etter en guide opp til Big Buddha. Big Buddha er en av Phukets mest viktigste landemerker, og det er en fantastisk utsikt der oppe.

Niklas på ATV:


Vi kjørte opp til Big Buddha:


Etterpå ble vi kjørt videre med bil til en liten dyrepark, der fikk vi sitte på en elefant. "Føreren" av elefanten jeg og Niklas satt på hoppet av, så vi satt helt alene på halve turen.

Litt skeptisk der vi sitter alene, men det gikk heldigvis fint:


Så var det slangeshow (dette er en kobraslange):


Og til slutt var det apeshow:


På turen tilbake til Bang Tao, hoppet vi av i byen Patong. Niklas ville så gjerne hilse på apekatten han fikk holde på fredagen. Men, istedet fikk han hilse på denne lille søtnosen, en mini ape :)


Nå skal vi ordne oss klar til å dra på båttur og øyhopping :)

Ha en fin søndag der hjemme :)

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Så hærli.. Når æ ser di der bildan må æ innrøm att æ bli litt avensjuk:) bli så æ savne di plassan der litt ja... Kay Stefan syns d e litt arti å sjå Niklas me apan da,å så syns han att d så arti ut å ri på elefant... Dåkk får kos dåkk masse på tur,å ta masse bilda:) Hilsen Frode å Kay Stefan.

    SvarSlett
  2. Vi kjørt jænnom Karon i går Frode, å da tænkt æ på dæ, tok nån få bilda jænnom bilruta :) Ellers har æ tatt masse bilda roint omkreng, lægg ut fleir når æ får ber nætt :) Gi Kay Stefan ein goklæm fra tante :)

    SvarSlett