mandag 16. januar 2012

Kuala Lumpur

Ja, da er vi endelig kommet fram til Kuala Lumpur. Flyet vårt fra Værnes til Amsterdam var forsinket, og da rakk vi selvfølgelig ikke flyet vårt fra Amsterdam til Kuala Lumpur. Derfor  ble det en natt på hotell i Amsterdam. Vi fikk heldigvis et nytt fly på morgenen dagen etter, via Frankfurt. Ettersom dette flyet gikk på dagtid ble det vanskelig å sove, men det gikk fint allikevel. Niklas synes også at turen gikk fint, og koste seg med  spill og film :) Vi strevde litt med tidsforskjellen i går, men begynner å komme inn i det nå.

Her i Kuala Lumpur ligger vi på Mandarin Oriental Hotel i mens vi ordner siste rest i leiligheten. Har vært der ett par turer nå for å vaske sengklær og diverse andre gjøremål. Niklas synes leiligheten var kjempefin, og tror han vil trives der :)

Rommet vårt på Mandarin Oriental:





Mandarin Oriental Hotel ligger rett ved siden av Petronas Twin Towers. Tårnene er 403 meter høye (452 med antenner) og er verdens høyeste tvillingtårn. De er en populær attraksjon i Kuala Lumpur.

Tårnene sett fra hotellrommet vårt på dagtid (skal ta kveldsbilde i kveld så dere får se senere):


Rune har vært på jobb i hele dag, så jeg og Niklas har hatt vår første dag "alene" her nede i dag. Det er litt skummelt å være alene i en ukjent by synes jeg, men vi har klart oss fint. Vi har tatt taxi til Gallery, og vært innom supermarkedet en tur :) Vi må nok bare venne oss til å klare oss på egen hånd :)

Nå kommer Rune "hjem" snart, så vil skal gjøre oss klar til å gå ut å spise middag :)

Ha en fortsatt fin mandag der hjemme :)

Klem, Iren <3

4 kommentarer:

  1. Å så spennende Iren.Kose dere masse å er sikker på at dere alle kommer å trives.Heldig dere som får en slik opplevelse.Klem fra Elisabeth;-))Skal fortsette å lese bloggen din så jeg får et innblikk i dere nye hverdag;-)

    SvarSlett
  2. Ja Elisabeth, dette blir kjempespennende. Synes det er kjempekoselig at du leser bloggen min :)
    Klem, Iren

    SvarSlett
  3. Heia tante Iren. Jeg syns dere hadde ett fint rom,å så så d ut såm d va høkt opp. Hilsen Kay Stefan. nmmmmmmm...ffdddddddddddddszzzzæåpoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvcxaaaaaaaaaaaq2345ykkklllllll (Skrevet av Kay Stefan)

    SvarSlett
  4. Åh, no vart tante gla ja :) Masse klæmme t tantegoille fra ho tante :))

    SvarSlett